dordrecht
dordrecht

Wie zijn wij

Doe Dordrecht is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in uitjes in Dordrecht. Al meer dan 20 jaar organiseren wij uitjes voor groepen, families, bedrijven en vrijgezellen van 12 tot 1200 personen. We willen de mensen op een leuke manier kennis laten maken met de Dordrecht. Dat kan middels een spel, maar ook door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Dordrecht als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Dordrecht

In de programma's waarbij je een route aflegt door de stad kom je op de mooiste plekken van de stad. Je komt er niet door een gids te volgen, maar door een Sudoku op te lossen, een GPS coördinaat te vinden of door een locatie gevonden door een cryptische omschrijving te fotograferen.

Ontdek Dordrecht al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Dordrecht terwijl je ondertussen de Mol ontmaskerd, op zoek bent naar de Don die de stad afperst of de mysterieuze Mister X probeert te lokaliseren. Maar boven alles staat dat Dordrecht een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij Doedordrecht.nl een uitje te boeken!