dordrecht
dordrecht

Vrijgezellenfeest in Dordrecht

Een van je vrienden gaat binnenkort trouwen. Wat doe jij dan? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Dordrecht natuurlijk! Bij Doe Dordrecht vind je alles om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Je kent de aanstaande bruid/bruidegom goed en stemt het vrijgezellenfeest natuurlijk af wat die leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende Jacht naar de Macht of Wie is Mol?. In Jacht naar de Macht jaag je in teams op de maffiabaas die heel Dordrecht afperst. Bij Wie is de Mol? strijd je net als op tv in teams tegen elkaar terwijl je de saboteur in jullie groep ontmaskert. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer een drankje als vrienden.

Sportief uitje

Liever een sportief uitje? Maak bijvoorbeeld een leuke GPS-wandeling. Op sommige punten tijdens deze tocht moet je vragen beantwoorden. Doe je dat juist, dan krijg je nieuwe GPS-coördinaten om de tocht voort te zetten naar de eindlocatie en het welverdiende drankje. Of het paar er nu gaat wonen na de trouwdag, ze juist weg gaan of omdat Dordrecht gewoon een leuke stad is, de GPS-wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gezellig uit eten gaan met de vrijgezelle vrienden. Doe Dordrecht heeft culinaire en originele avondprogramma's zoals De Mol aan Tafel. Geniet van een driegangendiner terwijl je ondertussen de Mol in jullie gezelschap probeert te ontdekken. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!