dordrecht
dordrecht

GPS Speurtocht - uitje in Dordrecht

GPS Speurtocht GPS Speurtocht GPS Speurtocht GPS Speurtocht

Deze GPS wandeling brengt je op de mooiste en meeste verrassende plekken in een stad naar keuze. Los ondertussen raadselachtige oplossingen op!

Deze GPS wandeling brengt je op de mooiste en meest verrassendste plaatsen tijdens het bedrijfsuitje, personeelsfeestje, familiedag uitje of vrijgezellenuitje. Met een supermodern GPS-toestel navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog om raadselachtige opdrachten op te lossen tijdens deze GPS wandeling. Hierdoor vind je ook de volgende hotspot van de stad. De satelliet is tijdens deze actieve GPS wandeling je gids door het centrum.

Tijdens de GPS wandeling de stad ontdekken!

Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Houd tijdens de GPS wandeling dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamel je langzaamaan alle benodigde informatie voor de exacte eindlocatie.

Maar ben je ook sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer? Lukt het jouw team om samen te werken en blijf je stressbestendig tijdens de GPS-ontdekkingstocht? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud!

Reserveer

Prijs

23,60 pp (min. 15 personen)
22,40 pp (min. 60 personen)
21,20 pp (min. 120 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

1 consumptie p.p.
Gebruik GPS
Instructie en begeleiding

Exclusief

-

Reviews

"Leuke tocht waarmee je de stad veel bewuster leert kennen!! Erg leuk om te doen. Mevr. Koenen"
"Het was een leuk uitstapje. Af en toe hadden we een beetje problemen met de apparatuur, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken. Ik zal dit zeker aanraden aan anderen en ook in de toekomst denk ik nog wel eens gebruik te gaan maken van Stad Unique. Mevr. Derksen, Gemeente Arnhem"
"Het was een hele leuke middag met de gps tocht. Het was ook leerzaam en leuke plekjes waar je anders niet snel zou komen. Het eten was ook erg lekker, een echte aanrader. Ik zou het zo weer willen doen. Mevr. van Geel, Guts Retail"
"Hallo Priscilla, Ik wil jou ook graag bedanken voor al het regelwerk rondom onze GPS-tour! De deelnemers hebben genoten, Karin deed het erg leuk en het weer werkte ook mee. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Ingeborg de Boer Manager Public Relations Regiodirectie Randstad Zuid "
"Goedemorgen mevrouw Sluiter, Wij hebben een fantastiche dag gehad. Ondanks dat de NS even niet meewerkte en er 8 van de 15 mensen ergens in Meppel gestrand waren en opgehaald door collega's moesten worden, is dit goed opgelost door onze spelleider Saphira. Arrangement inhoudelijk, keuze stad en restaurant, speelt een belangrijke rol in het geheel; Utrecht is een geweldige locatie en mooie stad om doorheen te lopen, de locatie van het restaurant aan de oude gracht was ook super, het restaurant zelf was niet fantastisch maar prima. Ook het weer was super! De tocht zelf, het uitvoeren van de opdrachten en het invoeren van de gegevens van het GPS systeem was een leuke manier om de stad te verkennen. Stichting Veilig Voedsel"
"Hoi Christianne, => Het was fantastisch !!!!! Vanochtend werd ik formeel bedankt namens mijn leiding voor de organisatie van de middag/avond; En de GPS tocht en begeleiding vanuit jullie was uitstekend; Ik heb alleen positieve en enthousiaste opmerkingen gekregen over de aktiviteit, ook van onze mensen uit India. We reden met regen weg uit ons Amsterdamse hoofdkantoor, maar halverwege de A2 werd het gelukkig droog. Het geheel was mogelijk door jouw prima afstemming met mij, waardoor ik het uiteindelijk definitief gemaakt heb. Veel dank daarvoor!! Met vriendelijke groeten, Kind regards, ABN AMRO Bank N.V. Marcel Israel "

Uitje reserveren? Boek GPS Speurtocht nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*