dordrecht
dordrecht

Jacht naar de Macht - uitje in Dordrecht

Jacht naar de Macht Jacht naar de Macht Jacht naar de Macht Jacht naar de Macht

Tijdens dit stadsspel moet uw team de machtigste familie in de stad worden. Je komt in korte tijd langs leuke en mooie plekjes in de binnenstad!

Een spannend, competitief en interactief stadsspel!

De maffia is aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van de stad hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van uw team om dit op te lossen en de macht in de stad over te nemen!

Hoe werkt dit stadsspel precies?

Tijdens dit spel moet uw team de machtigste familie in de stad worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kunt u de macht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

U krijgt per team ('familie') van ongeveer 5 personen een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon mee. Op het moment dat u een punt dat op de kaart staat bereikt hebt, zal de telefoon dit aangeven. U kunt dan op de telefoon een meerkeuzevraag bekijken. Beantwoordt u de vraag correct, dan krijgt u een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdient u geld met iedere goed beantwoorde vraag.

Maar let op! De andere families lopen ook door de stad, op zoek naar geld en... de Don! Lukt het u om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen voor de tijd om is?

Dit stadsspel is dus spannend, competitief en interactief! In korte tijd komt u langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een consumptie.

TIP: Combineer dit programma met een workshop digitale fotografie, de fotografen fotograferen de spelers!! 

Reserveer

Prijs

39,35 pp (min. 10 personen)
34,50 pp (min. 15 personen)

Duur

2,5 tot 3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Prijsuitreiking (indien gewenst)
Spel

Exclusief

Overige consumpties

Reviews

"Wij (de receptie medewerksters van de gemeente Arnhem) hebben en hele gezellige middag gehad met het spel op jacht naar de macht. Het was een top middag die goed georganiseerd was door stad unique. Mevr. Visser, Gemeente Arnhem"
"Een leuke en spannende activiteit. Prima organisatie. Bureau Halt, dhr. Hesselink"
"Wij hebben een heel leuk vrijgezellenfeest gehad mede door deze activiteit. Goed geregeld en goede begeleiding. Top! Mevr. Helmens"
"Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. Alles was goed geregeld,duidelijke uitleg, goed materiaal (jammer dat 1 telefoon uitviel). Mevr. Iseger, Frames"
"Zeer leuke spel gedaan, zeker een aanrader!! Dhr. van Oers"
"We hebben een fantastisch uitje gehad met ons team. Iedereen was enthousiast!! Het instructiefilmpje was niet goed te zien. Dat kwam doordat het beamerscherm in de zon hing (beter andere plek voor kiezen). Het spel lukte overigens prima hoor. We werden echt fanatiek, leuk, leuk! Tijdsduur was prima en handig dat je een signaal kreeg via de telefoon om allemaal weer terug te keren naar de hoofdlocatie. Wij hebben onze groepjes door jullie laten indelen en ook dat was erg goed. We zaten nu in niet zo vanzelfsprekende groepjes, een meerwaarde. Kortom een echte aanrader!! Mevr. Bavinck, St. Josephschool"

Uitje reserveren? Boek Jacht naar de Macht nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*