dordrecht
dordrecht

Uitje in Dordrecht

De leukste uitjes in Dordrecht

Doe Dordrecht heeft je originele, sportieve en leuke uitjes. Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest en familiedag. Spanning, natuur, culinair of cultuur, bij Doe Dordrecht vind je het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Dordrecht.

Ontdek Dordrecht

Bij sommige uitjes kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen leer je van alles over Dordrecht. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je samenwerkt me je groep om foto's te maken van de stad en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Dordrecht wel kennen.

Of boek het arrangement Rondje Dordt: een rondvaart door de Biesbosch, een stadswandeling, heerlijke lunch en het spannende uitje Jacht naar de Macht.

Dordrechtse criminelen

Bij andere uitjes vormt deze prachtige stad het decor van het spannende teamspel. Zo is er in The Target een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis die jullie op gaan jagen aan de hand van het spoor dat hij achterlaat. Of het van tv bekende Wie is de Mol?. Een van jullie dwarsboomt de boel - maar wie?

De keuken van Dordrecht

Uit eten gaan kan in Dordrecht ook heel goed en met onze uitjes is dat nog een hele beleving. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je de Mol onder jullie probeert te ontmaskeren.

Doe Dordrecht uitjes

Naast deze zijn er talloze andere leuke uitjes, zoals een GPS-wandeling, Ontdek de Stad, Levend Sudoku of Stads Monopoly... Doe Dordrecht is net zo veelzijdig als de stad zelf. Of je gaat voor sportief, culinair, spannend of cultureel en of het nu is voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of een ander uitje: bij Doe Dordrecht vind je altijd de leukste uitjes!