dordrecht
dordrecht

Bedrijfsuitje in Dordrecht

Origineel bedrijfsuitje in Dordrecht?

Geen heidagen en teamevenementen meer die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Dordrecht! Doe Dordrecht heeft leuke, originele en spannende uitjes waar teambuilding centraal staat.

Dordrecht

De stad waar je werkt beter leren kennen? Met het leuke arrangement Rondje Dordt ontdek je de Biesbosch, wandel je door Dordrecht naar lunch in een grand café en vang je de maffiabaas in Jacht naar de Macht (dit spel kun je ook afzonderlijk boeken).

Of het spannende The Hunt for Mister Unique. In deze jacht moet je in het centrum van de stad op allerlei manieren informatie krijgen, op zoek naar een onbekende man...

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega's overweg? Daar kom je wel achter tijdens Stads Monopoly in Dordrecht! Speel Monopoly in de straten van Dordrecht.

Een wandeling is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer je ondertussen allerlei opdrachten moet uitvoeren om GPS-coördinaten te krijgen tijdens de GPS-wandeling.

Uit eten

Dordrecht heeft ook genoeg leuke restaurants en cafés voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Doe Dordrecht is het nooit zomaar een diner... Bij De Mol aan tafel zitten jullie heerlijk te genieten van een driegangendiner terwijl iemand van jullie de avond probeert te saboteren. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Dordrecht heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Dordrecht!